П`ятниця, 19.04.2024, 14:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Михайлівський заклад загальної середньої освіти Михайлівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області

Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новини

Звіт  директора  Михайлівської  ЗОШ І-ІІІ  ступенів  за  2019-2020 н.р.  Ракочої Тетяни Миколаївни 

 ----------> https://dfiles.eu/files/dvzih02pm

 

ДО УВАГИ УЧНІВ ТА БАТЬКІВ!

Про закінчення навчального року та оцінювання під час карантину

 

  • Уряд продовжив строки загальнонаціонального карантину в Україні – він триватиме до 22 травня.
  • Навчальний 2019-2020 рік у буде завершено ДИСТАНЦІЙНО відповідно до структури, затвердженої рішенням педагогічної ради Михайлівської ЗОШ I-IIІ ступенів.
  •  Підсумкове оцінювання здійснюється з урахуванням результатів оцінювання у І семестрі, січні-березні 2020 року та результатів навчання з використанням дистанційних технологій у період карантинних обмежень. 
  • Переведення до наступного класу здійснюватиметься на підставі результатів  підсумкового (семестрового та річного) оцінювання учнів, згідно з рішенням педагогічної ради закладу до 01.07.2020 року
  • Учням 1-8, 10 класів, які не планують навчатися в іншому закладі освіти, копії документів про освіту (свідоцтва досягнень учням 1-2 класів, табелі навчальних досягнень учням 3-8, 10 класів) будуть надіслані електронною поштою або в інший спосіб з подальшим врученням оригіналу документа у вересні 2020-2021 навчального року.
  •  Випускникам 9-го класу свідоцтва про здобуття базової середньої освіти буде видано відповідно до затвердженого та оприлюдненого графіка з урахуванням дотримання протиепідеміологічних вимог.
  • Випускники 11-го класу отримають документ про здобуття освіти після завершення ДПА у формі ЗНО.
  • Згідно рішення МОН державна підсумкова атестація у 2019-2020 н.р. для учнів 4-х та 9-х класів скасована.
  • Зарахування учнів до будь-якого класу буде здійснено після зняття карантинних обмежень.
  • Масові заходи із залученням учасників освітнього процесу, у тому числі Останній дзвоник та випускний вечір не проводитимуться.
  • Збір підручників буде проведено після зняття карантинних обмежень, за відповідно складеним графіком.

 

                                                     

УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГА!!!

Як відбуватиметься зарахування до 1 класу?

Зарахування учнів до 1 класу Михайлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Михайлівської сільської ради буде відбуватися на підставі сканованих копій документів: заяви про зарахування за формою та копії свідоцтва про народження дитини, надісланих до закладу на електронну пошту (multimaya@ukr.net) до 30 травня 2020 року.
Оригінали документів а також медичний огляд дитини та копію картки щеплень необхідно подати після завершення карантинних обмежень.

Директору Михайлівської ЗОШ І - III ступенів
Михайлівської сільської ради
Ракочій Т.М.
__________________________________
(ПІБ одного з батьків дитини)
мешкаю за адресою
_________________________________

моб тел._________________________

Заява

Прошу зарахувати мою дитину _______________________
_________________________________________________
(прізвище, ім’я та по батькові, повна дата народження дитини)

до ________ класу, який (яка) проживає за адресою
_________________________________________________.
Даю згоду на обробку моїх персональних даних та даних моєї дитини у порядку встановленому чинним законодавством.

До заяви додаються :
1. Медичний огляд форма №086-1/0
2. Копія картки щеплень
3. Копія свідоцтва про народження або копія ID-карти дитини.

Дата Підпис

                     

 

 

 

 

                              На изображении может находиться: текст «карантин»

УВАГА! УВАГА! УВАГА!
У зв'язку з оголошенням всеукраїнського карантину, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року "Про запобігання поширенню на території України коронавіруса COVID-19", відповідного до листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 №1/9-154 та на виконання наказу відділу ОМСКМ Михайлівської сільської ради від 12.03.2020 року №38, навчальні заняття в Михайлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів призупиняються з 13.03.2020 по 03.04.2020 р.
Звертаю увагу на організацію режиму дня Вашої дитини під час карантину!
Приділяйте, будь ласка, більше уваги своїй дитині! Залучайте до виконання домашніх обов'язків.
Тримайте під контролем дозвілля Вашої дитини, проводьте роз'яснювальну роботу та контролюйте виконання вашими дітьми завдань, які будуть надавати вчителі дистанційно, або в іншій формі.

 

/nakaz_pro_prizupinennja_osvitnogo_procesu.docx

/pro_organizacijni_zakhodi.docx 

 

До уваги випускників 2020!                       

     На изображении может находиться: текст

Український центр оцінювання якості освіти переніс проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Пробне тестування з української мови і літератури замість 21 березня відбудеться 4 квітня. Тестування з інших предметів замість 28 березня – 11 квітня. Дати визначення результатів будуть відомі до 14 березня.

‼ Звертаємо увагу, що учасникам пробного ЗНО надійдуть нові запрошення-перепустки з актуальними датами – їх потрібно буде видрукувати для участі в тестуванні.

 

Поради: як організувати навчання в умовах карантину?

 

1) Максимально швидко збирайте номери телефонів всіх своїх учнів (через батьків, класних керівників).

2) Створюйте Вайбер/Телеграм/Фейсбук групи  за своїм предметом, або для класу.

3) Группу/Спільноту можна використовувати для загальних для всіх меседжів, лінків на завдання, платформи, курси, тощо та/або відповідей на питання, спілкування, взаємодії.

4) Обираєте час та дні "зустрічей" (можна йти за графіком в школі, а можна самим обрати і зробити комфортно й Вам й учням), якщо потрібно поділитися інформацією, надати завдання, зорієнтувати. Як варіант, може й зорганізуєте он-лайн урок (и) через безкоштовні вебплатформи, хтозна на що Ви здатні:))

5) Далі вже виконання завдань, прослуховування, тестування, читання, слухання коротше - сам процес навчання УЧНЯМИ. Їм можна прописати детально з дедлайнами, а можна і поексперементувати з частковою передачею відповідальності їм, хай регулюють коли і скільки, головне, щоб до кінця такого-то треміну - було те-то (а може Ви й не будете так жорстко ставити рамок. Знову ж таки,все залежить від кінцевої мети.)Не забуваймо, ми з вами та учнями ТЕСТУЄМО НОВУ ФОРМУ і РЕВЕНЬ ВЗАЄМОДІЇ, потрібна Адаптація!

6) до процесу можна й потрібно долучати батьків

Можемо порадити такі базові ресурси: 

Free Он-лайн платформи для самоосвіти із системними курсами (потрібна індивідуальна реєстрація):

  • EdEra (школярі) - https://www.ed-era.com/
  • iLearn (школярі) - https://ilearn.org.ua/ (Гейміфікована платформа для підготовки до ЗНО, предмети)
  • Prometheus (школярі останні класи, студенти та дорослі) - https://prometheus.org.ua/ (можна також скачати мобільний застосунок та працювати оффлай)
  • ВУМ (школярі останніх класів, студенти та дорослі) - https://vumonline.ua/ - тут вже не предмети, а прикладні знання, хоча є дещо, що можна комбінувати з деякими предметами.

Якщо Ви та діти непогано володієте англійською - В1+ , оооо, тоді тут просто невичерпна криниця знань - www.khanacademy.org www.coursera.org (є курси різними мовами) www.edx.org www.udacity.com www.canvas.net www.udemy.com (є версія російською).

Є інструменти для спільної роботи:

  • Опитування та залучення групи до роботи -https://www.mentimeter.com/ https://get.plickers.com/ https://www.quizalize.com/ https://nearpod.com/ https://kahoot.com/ (провести контрольні роботи, зрізи знань, тести й оцінювання в ігровій формі)
  • https://onlinetestpad.com/ua - конструктор тестів, опитувань, кросвордів, ігор та комплексних завдань та сотні готових матеріалів
  • https://learningapps.org/ - готові навчальні вправи та інструменти для створення тестів, завдань
  • Організувати клас в працюючу спільноту з елементами гейміфікації - https://www.classdojo.com/uk-ua/
  • https://www.edmodo.com/- освітній сайт, який являє собою усічену соціальну мережу за типом Facebook, яка дозволяє спілкуватися вчителям та учням, об'єднавшись навколо процесу навчання у школі.
  • https://grockit.com/об'єднує учнів під час навчання, що проходить курсами на цьому великому соціальному сайті.
  • ГуглДокументи для спільної роботим

 

 

https://miyklas.com.ua/p?fbclid=IwAR3qP-mGRWjkqd2JDkEft4Qj4zcSPxGblhyOnvmvDqUwZO5DlMSylK_R7wk

https://miyklas.com.ua/p?fbclid=IwAR3sTe9htTNEATHxUUF-FhWDwd2vJMQC09j8ODVbyD8DVbQVJzpx1GgSMaY

 

   https://naurok.com.ua/post/organizaciya-distanciyno-roboti-pid-chas-karantinu?fbclid=IwAR30fYvOcq9ER5mjWxgwliT4ufZCfoJgB3HCPmLzibcOFSLTzn9JH5DqFuc

 

 

ClasstimeСпільнота Classtime в Україні

Ми піклуємось про вас! <3 Тому Classtime підтримує вчителів та навчальні заклади, на діяльність яких впливає Coronavirus / COVID-19. Ми надаємо безкоштовний доступ до Classtime Преміум на час карантину.

Заповніть цю форму https://forms.gle/bvEVtv44svaMHdoc8 та чекайте на наступні кроки! Будь ласка, пам'ятайте, що доступ надається кожному вчителю, хто заповнив цю форму - тобто всі колеги мають заповнити її окремо. Тегніть колег під цим дописом, щоб всі мали нагоду скористатись цією пропозицією.

Classtime може допомогти вчителям включати учнів в процес дистанційно. Дізнатись більше про конкретні сценарії використання в нашій новій статті: https://bit.ly/39KzByS

 

Звіт директора школи за 2018-2019 н.р.

/zvit_direktora_shkoli_za_18-19_n.r..docx

/protokol_zboriv_24.05.19.docx

 

 

Два  свята  в  один  день

1 червня  в день  захисту  дітей  в школі  пройшли  урочистості  з  нагоди  цього свята. Додало  більше  радощів  дітям і дорослим ще одне свято - відкриття  міні - футбольного  поля  зі  штучним покриттям. Участь в  святкових заходах, крім дітей та вчителів школи, прийняла  велика кількість жителів села  та гостей. Зокрема, на свято  завітав народний депутат Козир Борис Юрійович, який  привітав присутніх зі святами і на завершення пригостив дітей і дорослих морозивом.

 

 

 

 

 

Тематична лінійка до річниці Чорнобильської трагедії 

33 роки тому - 26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів громадян.
Аварія на ЧАЕС — найбільша техногенна катастрофа за всю історію ядерної енергетики у світі, яка змінила радіаційну обстановку, екологію, долі людей не тільки на європейському континенті, а й у всьому світі. 
Чорнобиль - це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Завдяки самопожертві ліквідаторів аварія стала символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації.
Час не загоїв чорнобильських ран, не стер у пам’яті важкі й героїчні події. Їхній подвиг назавжди записаний до літопису людської мужності та навічно залишиться у пам’яті українського народу.

На данном изображении может находиться: 7 человек, люди стоят           ÐÐ° данном изображении может находиться: 6 человек, люди стоят

 

 

 

Тиждень іноземної мови

У рамках проведення тижня іноземної мови, сьогодні відбувся квест з німецької мови для збірних команд учнів 8-11 класів. Метою проведення квесту було вдосконалення лексико-граматичних навичок з німецької мови, розвиток пам'яті, уваги, логічного мислення учнів та вміння креативно підходити до вирішення поставлених задач, вчити працювати в групах, толерантно ставитись один до одного, виховувати відповідальне ставлення до навчання.
Учні шляхом жеребкування були розділені на 3 команди: "Ласкаво просимо", "Від щирого серця", "Гарний настрій" по 7 чоловік у кожній. Кожна команда отримала маршрутний лист, який зобов'язував учнів пройти 7 зупинок: "Шифрувальник", " Ознаки тварин", "Долина німецькомовних країн", "Професії", "Мовні звороти", "Вікторина -Німеччина" та "Шкільне життя". 
Проходити квест дітям було цікаво і весело, до участі у розв'язанні питань підключали навіть своїх батьків (Бордя Л.Т., Кримінська О.Я.,та головний бугалтер відділу ОМСКМ Михайлівської сільської ради Гришина Т. ), з нетерпінням чекали наступних завдань. Найважчим для учнів було завдання, яке містило в собі малюнки до яких потрібно було знайти відповідний фразеологізм на німецькій мові. Пройшовши квест, учні отримали свій досвід, стали більш впевненими, подякували учителю та порекомендували проводити квести частіше. 
Хочу подякувати за допомогу в проведенні квесту своїм колегам: Галущак Г.М., Понтус Т.Д., Андраш І.О., Татчиній А.І., Підорич Н.В., Понтус А.М., Шрунь М.В., Похиляк Т.С. а також учням, які робили фото та відео у кожній команді.
Після загального підрахунку були оголошені бали команд. 
Квест закінчився,
А враження всіх не лишають...
Вивчення ж мов і далі триває...
Бо будь-яка мова – 
Це світу пізнання,
Це також єднання і спілкування.
Бо будь-яка гра – це також спілкування,
Це успіх команди в перешкод подоланні.
Квест закінчився. Дякую, усім учасникам за участь в квесті.

Вивчення англійської мови - процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англ.мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англ.мовою є потребою часу.
Метою проведення заходів з англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англ.мови; розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності; формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки; виховувати інтерес до вивчення англ.мови

 
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz